Hei työhyvinvoinnista päättävä!

Mikäli yrityksessäsi / työpaikallasi tarvetta ravinto-, stressinhallinta- tai hyvinvointiluennoille tai ryhmävalmennuksille? Soita 050-3398460 tai laita sähköpostia tytti@tyttikoro.com ja kerro toiveistasi ja yrityksenne tarpeista!


Työhyvinvointipäivät yrityksenne tarpeisiin!

  • Luennot ravintoon, stressinhallintaan, hormonitoiminnan tasapainottamiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen.
  • Painonhallintaryhmät
  • Kehonpainotreenit, kehonhuolto, ulkotreenit.
  • Mielenvalmennus ja tiimi-coaching ratkaisukeisen hyvinvointivalmennuksen keinoin.
  • Mahdollisuus yhdistää Tytin valmennuksiin yhteistyökumppanineiden jooga- ja meditaatio-osuudet.

ViaEsca-ryhmävalmennukset

ViaEsca on valmennusohjelma, joka tähtää ruokailutottumusten pysyvään muutokseen ja sitä kautta terveellisempään elämään. Se auttaa löytämään pysyvän tasapainon kalorien kulutuksen ja herkullisen ruuan välillä helposti ja motivoivasti.

Ryhmävalmennus on suunnattu yrityksille, joille henkilöstön hyvinvointi on tärkeää ja jotka haluavat tukea sitä ei pelkästään liikunnan vaan myös terveellisen ruokavalion avulla. 21 päivän aloitusmatka on helppo tie kohti energisempää työ- ja vapaa-aikaa. Sillä on saatu aikaan loistavia tuloksia: osallistuneiden energiataso on noussut ja vireystila parantunut, paino on pudonnut pysyvästi ja veriarvot parantuneet.

Näin pääsette matkaan

Valmennuksen alussa kartoitetaan kunkin ryhmäläisen henkilökohtainen lähtötilanne ja asetetaan tavoitteet. Alussa ja matkan jälkeen tehtävä kehonkoostumusmittaus näyttää  konkreettisen kehityksen ja mitattavat tulokset. ViaEsca mobiilisovellus on matkalaisten tukena 21 päivän aloitusmatkalla ja jatkomatkalla.