Aloittelijan treeni- ja harjoitusohjelma 8 vk:n ajalle

Aloittelijan ohjelma.jpg
Aloittelijan ohjelma.jpg
sale

Aloittelijan treeni- ja harjoitusohjelma 8 vk:n ajalle

24.90 49.00

Hei vasta-alkaja, kohota kuntoasi suunnitelmallisesti ja turvallisesti!

Saat tämän aloittelijan kunto-ohjelman .pdf-muodossa ladattavaksi koneellesi linkkinä tilausvahvistuksessasi maksettuasi tilauksen verkkokaupassa.

Aiempaa kokemusta lihaskuntoharjoittelusta et tarvitse ja kuntotasosi voi olla alkeistasoa.

Tämä kahdeksan viikon kunto-ohjelma lähtee liikkeelle helpoista ja kevyehköistä harjoituksista. Ensimmäisen neljän viikon aikana lihaskuntoharjoittelua on 2 krt/vk ja viidennestä viikosta alkaen 3 krt/vk ynnä muu suunnitelman mukainen liikunta ja kehonhuolto.

Kaikki tämän ohjelman lihaskuntoliikkeet voidaan tehdä kotioloissa tai kuntosalilla. Tavittava välineistö: jumppapallo, säädettävät käsipainot ja mahdollisesti putkirulla (foam roller), keppi/harjanvarsi ja jumppakuminauha.

Sinulla on käytössäsi jokaiselle harjoitusviikolle kaksi erilaista treeniohjelmaa treeniliikevideoineen, joita vuorottelet. Ensimmäisen 4vk:n jälkeen treeniin tulee hieman haastavuutta lisää.

Huom! Ohjelma sisältää myös kyykkyliikkeitä.

Ohjelma etenee viikko viikolta kuormitusta maltillisesti lisäten.

Jokaiselle päivälle on myös asteittain nouseva askelmäärätavoite, ajatuksena, että hiljaksiin pääset arkiaktiivisuudessasi 10.000 askeleeseen. Suosittelen käyttämään aktiivisuuranneketta tai kännykän askelmittaria apuna! Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Tämä ohjelma on tarkoitettu perusterveille henkilöille. Jos sinulla on sydän- tai verenkiertoelimistön sairaus, vakavia tuki- ja liikuntaelinsairauksia niin konsultoi lääkäriä ennen harjoittelun aloittamista!

Harjoittelu tapahtuu itsenäisesti ja omalla vastuulla. Ohjelma ei sisällä yksilövalmennusta puhelimitse / somessa / sähköpostilla.

Kahdeksan viikon harjoittelun jälkeen olet valmis siirtymään harjoittelussasi seuraavalle tasolle :)

Add To Cart